Η RedSide λανσάρει νέα εργαλεία εξαέρωσης φρένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: RedSide Custom Tools

Κάντε επανάσταση στη συντήρηση του ποδηλάτου σας με το νέο μας εργαλείο: λάβετε επαγγελματικού επιπέδου εξαέρωση φρένων στο σπίτι.

Βελτιώστε τη ρουτίνα συντήρησης του ποδηλάτου σας με την καινοτόμο βάση σύριγγας με υδραυλικό σύστημα εξαέρωσης φρένων. Σχεδιασμένο για λάτρεις των ποδηλάτων βουνού και δρόμου, αυτό το εργαλείο απλοποιεί τη διαδικασία εξαέρωσης των φρένων, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αποτελεσματική συντήρηση. Η στιβαρή βάση σύριγγας μας, εξοπλισμένη με ασφαλείς μαύρους ιμάντες, προσαρμόζεται αβίαστα στο πλαίσιο ή στο τιμόνι του ποδηλάτου σας, παρέχοντας μια σταθερή πλατφόρμα για τον εξοπλισμό εξαέρωσης των φρένων σας.

Σύγκριση παραδοσιακών και καινοτόμων μεθόδων εξαέρωσης πέδησης: Η σωστή εκκένωση αέρα απαιτεί να κρατούνται οι σύριγγες σε όρθια θέση, μια εργασία που μπορεί να είναι δύσκολη και συχνά οδηγεί σε μη βέλτιστα αποτελέσματα όταν εκτελείται χειροκίνητα. Η εικόνα στα δεξιά δείχνει την επαναστατική προσέγγιση της βάσης σύριγγας RedSide, η οποία ασφαλίζει τη σύριγγα κατακόρυφα για μια συνεπή και αποτελεσματική διαδικασία καθαρισμού, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση πέδησης με ελάχιστη προσπάθεια.

Με αυτό το εργαλείο υποστήριξης, μπορείτε να εκτελέσετε τη βασική συντήρηση των φρένων που διατηρεί το υδραυλικό σύστημα του ποδηλάτου σας ανταποκρινόμενο και αξιόπιστο. Πείτε αντίο στα σπογγώδη φρένα και γεια στον έλεγχο και την ασφάλεια στις ποδηλατικές σας περιπέτειες.

Η μεγάλη εικόνα:
Αυτό το εργαλείο δεν αφορά μόνο τη συντήρηση. έχει να κάνει με τη βελτίωση της ποδηλατικής εμπειρίας. Τα σωστά εξαερωμένα φρένα σημαίνουν ασφαλέστερη, πιο αξιόπιστη και πιο γρήγορη οδήγηση. Το Hydraulic Brake Bleeding Assist Tool διασφαλίζει ότι κάθε αναβάτης μπορεί να το πετύχει με ελάχιστη προσπάθεια και μέγιστη απόδοση.

Το εργαλείο μας κάνει τα φρένα εξαέρωσης μια απλή εργασία, εξαλείφοντας τον παράγοντα εκφοβισμού της συντήρησης του ποδηλάτου.

Χαρακτηριστικά:

• Σταθερή υποστήριξη: Η συμπαγής κατασκευή παρέχει αξιόπιστο κράτημα για σύριγγες και σωλήνες. Το κιτ περιέχει δύο σύριγγες κάθετα, διευκολύνοντας τη διατήρηση του υγρού φρένων και των φυσαλίδων αέρα στη σωστή κατεύθυνση.
• Καθολική συμβατότητα: Εύκολα ρυθμιζόμενο για να ταιριάζει σε διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτων και συστήματα πέδησης. Συμβατό με δημοφιλείς μάρκες φρένων.
• Απλή διαμόρφωση: Ο διαισθητικός σχεδιασμός επιτρέπει τη γρήγορη εγκατάσταση και αφαίρεση.
• Ανθεκτικό υλικό: Κατασκευασμένο από ανθεκτικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Σχεδιασμένο για να αντέχει στις απαιτήσεις της τακτικής χρήσης και στις σκληρές συνθήκες του τρόπου ζωής ενός ποδηλάτη.
• Σχεδιασμός φιλικός προς τις φωτογραφίες: Ένα δυναμικό, οπτικά ελκυστικό εργαλείο που ξεχωρίζει στις φωτογραφίες, ιδανικό για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
• Έτοιμο για προσφορά: Ένα πρακτικό και προσεγμένο δώρο για κάθε λάτρη της ποδηλασίας, διασφαλίζοντας ότι το ποδήλατό του είναι σε κορυφαία κατάσταση για τη χρονιά που έρχεται.

Προσαρμόζω:

Η βάση σύριγγας εξαέρωσης φρένων είναι εντελώς γενική για όλα τα δοκιμασμένα ποδήλατα βουνού και τις μεγάλες μάρκες φρένων. Μια λίστα με γνωστές συμβατές μάρκες φρένων (MTB):

• SRAM
• Shimano
• Μαγκούρα
• TRP
• Χέις
• Σύριγγα εργαλείου στάθμευσης

Η βάση σύριγγας εξαέρωσης φρένων είναι συμβατή με ορισμένα ποδήλατα δρόμου. Μια λίστα με γνωστές συμβατές μάρκες φρένων (Road):

• SRAM
• Shimano
• Σύριγγα εργαλείου στάθμευσης

Δεν είστε σίγουροι αν τα φρένα σας είναι συμβατά; Παραγγείλετε το εργαλείο μας και δοκιμάστε το! Προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων σε οποιονδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα συμβατότητας.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Αυτό το κιτ συνοδεύεται από υποδοχές σύριγγας (μεγαλύτερες και κοντές).

Διαστάσεις (Μήκος x Πλάτος x Ύψος):
Μακρά θήκη σύριγγας -> 22 cm x 7,4 cm x 4 cm |
(8,7″ x 3″ x 1,6″)
Κοντή βάση σύριγγας -> 12 cm x 5 cm x 2 cm |
(4,7″ x 2″ x 0,8″)

Βάρος: 1/3 lb | 0,15 κιλά

Η αποτελεσματική συντήρηση του ποδηλάτου είναι ζωτικής σημασίας, ακόμη και για τις επαγγελματικές ομάδες ποδηλασίας. Η εικόνα στα αριστερά απεικονίζει την παραδοσιακή μέθοδο εξαέρωσης των φρένων, η οποία μπορεί να είναι χρονοβόρα για τους μηχανικούς. Η εικόνα στα δεξιά δείχνει την αποτελεσματικότητα που επιτεύχθηκε με τη βάση σύριγγας RedSide: μια απλή αλλά καινοτόμος λύση που συγκρατεί με ασφάλεια τη σύριγγα σε όρθια θέση, απλοποιώντας τη διαδικασία εξαέρωσης του φρένου για βέλτιστη απόδοση και διαχείριση χρόνου.

Γιατί είναι σημαντικό:
Η συντήρηση των υδραυλικών φρένων δεν είναι πλέον αγγαρεία που προορίζεται για επαγγελματικά συνεργεία. Με το νέο μας εργαλείο υποβοήθησης, οι ποδηλάτες μπορούν πλέον να φρενάρουν τα δικά τους φρένα με αυτοπεποίθηση και ακρίβεια. Αυτή η καινοτομία έρχεται την κατάλληλη στιγμή καθώς όλο και περισσότεροι αναβάτες αναλαμβάνουν τη συντήρηση του ποδηλάτου τους στα χέρια τους, διασφαλίζοντας ότι οι βόλτες τους είναι πάντα σε κορυφαία κατάσταση για την επόμενη περιπέτεια.

φωτογραφία

Το πλήρες κιτ συγκράτησης σύριγγας εξαέρωσης υδραυλικού φρένου

Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί δύο αντίθετα κατευθυντικά στηρίγματα για να κρατά τις σύριγγες κατακόρυφα χωρίς χέρια κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας εξαέρωσης του φρένου. Το εργαλείο διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες από καουτσούκ και προσαρμοσμένες εγκοπές για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Για πρόσθετο κράτημα και σταθερότητα, αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί με υψηλής τριβής, αντιολισθητικά μαξιλαράκια σιλικόνης στα στηρίγματα για να διασφαλίζει σταθερή, αξιόπιστη δυνατότητα τοποθέτησης για τη σύριγγα και το ποδήλατο.

Περιορισμένη υποστήριξη για ποδήλατα δρόμου:

Βελτιώστε τη συντήρηση του ποδηλάτου δρόμου: Το στήριγμα σύριγγας εξαέρωσης υδραυλικού φρένου είναι πλέον συμβατό με μια επιλογή ποδηλάτων δρόμου. Απολαύστε μια βελτιωμένη διαδικασία σέρβις πέδησης, με το εργαλείο μας να ασφαλίζει έμπειρα τη σύριγγα σε κάθετη θέση για αποτελεσματική και αποτελεσματική αιμορραγία φρένων. Ιδανικό για ποδηλάτες δρόμου που αναζητούν μια αξιόπιστη λύση για τις ανάγκες συντήρησης των φρένων τους.

Ειδική προσφορά εκκίνησης:
Για να ξεκινήσει το λανσάρισμα, η RedSide Custom Tools προσφέρει μια αποκλειστική προσφορά Black Friday. Με τιμή 29,99 $ και δωρεάν αποστολή στις Ηνωμένες Πολιτείες, τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να αποκτήσετε αυτό το καινοτόμο εργαλείο. Ωστόσο, το απόθεμα είναι περιορισμένο και, δεδομένης της υψηλής ζήτησης που αναμένεται κατά την περίοδο των εορτών, σας συμβουλεύουμε να παραγγείλετε γρήγορα για να μην χάσετε. Για τους διεθνείς πελάτες μας, προσφέρουμε αποστολή σε όλο τον κόσμο με σταθερή χρέωση αποστολής 15 $ USD.

Η παραγωγή μας:
Κάθε κιτ συγκράτησης σύριγγας εξαέρωσης υδραυλικού φρένου έχει κατασκευαστεί, παραχθεί και συναρμολογηθεί στις ΗΠΑ.

Σχετικά με τα προσαρμοσμένα εργαλεία RedSide:
Στην RedSide Custom Tools, έχουμε πάθος να κάνουμε τη συντήρηση του ποδηλάτου προσβάσιμη και φιλική προς το περιβάλλον. Τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν την ποδηλατική κοινότητα να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία και ανθεκτικότητα των ποδηλάτων της.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το εργαλείο στη σελίδα μας δικτυακός τόπος εδώ.

Source link

About admin

Check Also

From the Top: Darren Kinnaird Talks Women in Slopestyle, Crankworx’s Beginnings, DH racing in 2024, & More

Crankworx announced yesterday that the Crankworx slopestyle events – including Joyride – will have women …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recent Comments

Χωρίς σχόλια για εμφάνιση.